Termeni si conditii

Conditiile privind inchirierea de jucarii sunt următoarele:

1. Produsele inchiriate vor fi utilizate de catre copii sub supravegherea unui adult. JUCARIILE LUI MATEI SRL-D nu isi asuma raspunderea pentru accidentele provocate de utilizarea necorespunzătoare a produselor. Clientul are răspunderea integrala pentru daunele de orice natura (materiale,  morale, fizice, etc.) provocate unei terte parti pe durata de inchiriere a produselor.

2. Produsele închiriate sunt destinate agrementului, divertismentului si utilizarii in scopuri  proprii si nu folosirii in scopuri comerciale.

3. JUCARIILE LUI MATEI SRL-D are dreptul de a-si selecta clientii, nefiind obligat să-si motiveze refuzul in cazul unei solicitari.

4. Inchirierea produselor se face în baza seriei si numarului de buletin ale clientului. Aceste date nu se vor utiliza în alte scopuri.

5. Varsta minimă a unui client este de 18 ani.

6. Produsele inchiriate raman in proprietatea JUCARIILE LUI MATEI SRL-D pe toata durata perioadei de inchiriere.

7. Rezervarile facute cu mai mult de o saptămana in urma trebuie confirmate cu minim 48 ore inainte.

8. Plata corespunzătoare perioadei inchiriate se face in numerar la primirea produselor(ramburs), sau in contul pus la dispozitia clientului, la inceputul perioadei de închiriere, pentru toata perioada contractata.

9. Livrarea si ridicarea produselor se face de catre JUCARIILE LUI MATEI SRL-D, zilele de livrare, respectiv ridicare fiind stabilite de comun acord cu clientul.

10. Pe perioada de închiriere, clientul nu are voie să intervina asupra starii tehnice a produselor inchiriate.

11. Produsele inchiriate se vor folosi respectand conditiile de varsta si greutate impuse de producator.

12. Clientul este obligat sa foloseasca produsele inchiriate in conditii de exploatare normala. In caz contrar JUCARIILE LUI MATEI SRL-D va putea  pretinde despagubirea la valoarea de piata a produsului.  Nu se va pretinde despagubirea in cazul in care produsul s-a deteriorat in conditii de exploatare normala.

13. Clientul va anunta imediat JUCARIILE LUI MATEI SRL-D dacă constata că produsele care i-au fost livrate au defectiuni care pun în pericol siguranta celui care le utilizeaza.

14. Produsele inchiriate vor fi ridicate la data stabilita de comun acord intre parti.

Intarzierea din partea clientului fara notificare prealabila da dreptul JUCARIILE LUI MATEI SRL-D sa perceapa o taxa de penalizare de 30 lei plus valoarea corespunzatoare tarifului pentru perioada depasita.

15. In cazul returnarii produselor inchiriate înainte de data stabilita, nu se va inapoia contravaloarea corespunzatoare perioadei ramase.