Testimoniale

Petrecerea de un an a baietelului meu nu ar fi fost una reusita fara recuzita Rent a toy! Am decis sa ii serbam ziua acasa alaturi de prieteni dragi cu copilasi micuti. Baloanele de sapun, toboganul, elefanteii, broscuta si jucarioarele de impins, au facut deliciul petrecerii, mai ceva ca la un loc de joaca . Multumim mult Rent a toy!

Read More

Carmen Vasinca

Recomandam cu drag societatea Rent a Toy pentru inchirierea de jucarii pentru cei mici. Pitica mea a fost foarte incantata de fiecare data de jucaria primita iar noi adulti, am fost foarte placut impresionati de calitatea serviciilor oferite, profesionalismul si usurinta cu care am colaborat.

Read More

Roman Adriana

Colaborarea cu Rent A Toy Cluj a fost foarte buna. Mi-au raspuns prompt la intrebarile pe care le-am avut in legatura cu jucariile pe care doream sa le inchiriez si mi-au oferit toate detaliile de care am avut nevoie. Totodata livrarea a fost rapida. Jucariile sunt de calitate iar fetita mea a fost tare incantata. Imi place mult acest sistem de inchiriat jucarii! Preturile sunt foarte accesibile si copiii pot avea mereu jucarii noi.

Read More

Raluca Brehar